Memori

Sedar tak sedar, sebenarnya sedar. Tapi buat-buat tak sedar.  Rupanya aku dah masuk 4 series.  Ramai juga rupanya teman seangkatan yang mulai mengalami perubahan, bahasa sainsnya evolusi, yang serius.

Kalau jumpa rakan-rakan lama, rasanya tak cam.  Kecuali kalau ada sejenis alat (device) yang kalau diajukan ke arahnya, otomatik ia akan buat pengiraan minus 25 years.

Facebook a.k.a FB... Manfaatnya banyak kalau pandai diguna sama seperti blog ni.  Berjumpa rakan-rakan lama.  Kalau bijak lagi, boleh jumpa rakan baru dan terlebih bijak bila boleh pulak jumpa teman tapi mesra yang baru.

Apa-apa pun, bijaklah dalam penggunaannya.

Comments

Popular posts from this blog

Tips Bakal Pelajar Latihan Industri (Internship)

Motivasi di Awal-awal Pagi.... Siapa nak dengar ?